wint u die ipad 2?
check hier uw code!
Vul uw unieke code in en ontdek
of u de iPad 2 heeft gewonnen.

De werkwijze van Five Peas


Klik op een van de Peas. Klik dan op 'Aanvragen'. Vul het Pea - aanvraagformulier in. Er wordt zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen voor een kennismaking - / briefinggesprek. U spreekt direct met een van onze creatieven. Die fungeert gedurende het project ook als uw vaste aanspreekpunt (Five Peas heeft geen verkopers in dienst). Alle mogelijke (marketingcommunicatie-) aspecten komen aan bod. Uiteraard zijn uw wensen en voorkeuren bepalend. Ook wordt de werk- en tijdsplanning besproken. Op basis daarvan krijgt u later een werkschema toegestuurd.

Aan het einde van het gesprek krijgt u een opdrachtbevestiging overhandigd waarvan u een afschrift ondertekend mee teruggeeft aan uw gesprekspartner.

Dan starten de creatieve activiteiten.

Het is goed om de volgende zaken te weten:

  • u heeft altijd invloed op het creatieve proces
  • de eerste presentatie bevat altijd meerdere creatieve voorstellen waaruit u kunt kiezen dan wel uw richting kunt bepalen
  • gewenste uitbreidingen en aanvullingen op de Peas (communicatiepakketten) worden u altijd vooraf voorgelegd en geoffreerd (klik hier)
  • na de eerste presentatie wordt de helft van het projectbedrag gefactureerd, bij oplevering van het project wordt u de rest gefactureerd
  • bij het voldoen van de facturen, verkrijgt u onbeperkt gebruiksrecht van alle ontwikkelde uitingen (klik hier).